AĞRI / ELEŞKİRT - Eleşkirt Ortaokulu

Haz

Resim sınıfımızın duvar boyamaları ve öğrencilerimizin çalışmalarından kareler.Turan ÇAKIR Hocamıza teşekkür eder öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip ve Proje Fen Lisesi idarecilerine ve rehberlik servisimize teşekkür ederiz.

Haz

Daha güvenli bir okul için çalışıyoruz.

May

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Ağrı'da sınav ile öğrenci alan liseler, 8. sınıf öğrencilerimize motivasyon olması için tanıtıldı.

Mrt

Özel eğitim sınıfı öğrencilerimiz sosyal etkileşim ve iletişim becerileri kapsamında okulumuzda öğretmenlerin ve arkadaşlarının Berat kandilini kutlayıp lokum dağıttı.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Kas

Okulumuzda "ders esnasında öğretmenlerimiz en çok hangi kelimeyi kullanıyor" temalı pano hazırlanmıştır. Panoyu hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz ve tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutlarız.

Okulumuzun Erkek Mescidinde Yapılan Duvar Boyama Çalışması Tamamlandı.

Kas

18-22 Kasım Ara Tatilinin 4. Gününde tüm okulumuz öğretmen ve personelleriyle kahvaltı etkinliğinde buluştuk.

Kas

18-22 Kasım ara tatilinde okulumuz öğretmenleri Sultanabat, Söbetaş ve Hürriyet köyündeki öğrencilerimizi ziyaret ettiler. Ayrıca sürekli devamsız olan öğrencilerimizden bazıları da okula kazandırıldı. Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Bugün biz çocuklarımıza gittik.30 öğretmenimizle 15 farklı köyümüzü gezdik.

Sürekli devamsız olan 21 Öğrencimizi tekrar okula kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Kas

Okulumuz öğrencilerinin bulunduğu Dalkılıç,Aşağı Kopuz ve Hasanpınarı köylerine okulumuz öğretmenleri tarafından veli ziyareti gerçekleştirildi. Köylerde yer alan ve sürekli devamsız öğrencilerimizden bazıları okula tekrar kazandırıldı. Emeği geçen öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.