AĞRI / ELEŞKİRT - Eleşkirt Ortaokulu

Servis Dışı
İstiklal Mah. 505. Sk. No7 ELEŞKİRT/AĞRI
Vizyon
İstiyoruz ki; Öğrencilerimiz ve çalışanlarımız Eleşkirt Ortaokulu´nda bulunmaktan gurur duysun, Eleşkirt Ortaokulunda okuyo olmak bir ayrıcalık olsun, Yetiştirdiğimiz her öğrenci, hayatın zorlukları karşısında kendine yetebilsin. Öğrencilerimiz çağın değişen ve yenilenen bilgilerini yakalamayı, edinilen bilgileri yaşamında kullanabilmeyi öğrensin, Okulumuz her yıl yenilenerek gelişen çevreye destek ve öncü olsun, Her veli okulumuzda öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin, Gençler yetenekleri doğrultusunda, yönlendirici eğitim alarak yetişsinler, Okulumuzda "HERKES" "HER GÜN" daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Okulumuz emsalleri arasında her gün daha iyi, en iyi olmak için çalışacaktır.
Misyon
İnanıyoruz ki; Biz, öğretmen, öğrenci, veli ve yardımcı personelden oluşan Eleşkirt Ortaokulu ailesiyiz. Biz okulumuzun başarısını artırmak için işbirliği yapan, sorumluluk alan, verimli çalışan bir ekibiz. Biz güler yüzlü, yetenekli, enerjili, coşkulu, üretken ve iyi bir okuluz. Kendimize ve arkadaşlarımıza güvenip, birbirimizi kollarız. Biz daha iyi olmak için birbirimizi yüreklendiririz. Sosyal etkinliklerin de eğitimin önemli bir parçası olduğuna inanırız. Öğretmenlerimiz öncelikle tutum ve davranışlarıyla öğrencilere yön verir. Öğrenci-lerimizin anne ve babalarıyla arasında bir iletişim köprüsüyüz. Her öğrenci kendine özgü özelliklere sahiptir, biriciktir. Bu nedenle bireysel özelliklerine göre öğretilebilir ve eğitilebilirler. Öğrencinin dersi sevmesi öncelikli ilkemizdir. Eğitimde değişen ve gelişen teknolojiyi kullanmaya mecburuz. Hedefimiz Türkçe’yi düzgün kullanan, fikri hür, vicdanı hür bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tam Öğretim
08.30-15.20
Kalorifer (Katı Yakıt)
Ulaşım
Okula ulaşmak için herhangi bir araç kullanılmasına gerek yoktur.Ağrı Merkez´ e dolmuş ile gidilmektedir.Ayrıca her gün Erzurum ´a dolmuşlar ve otobüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuz taşıma merkezi bir okuldur. Öğrencilerimiz ilçemiz köylerinden taşımalı sistemle okulumuza gelmektedir.
Yerleşim Yeri
Eleşkirt İlçesi 10 bin nufuslu Erzurum-Ağrı yolu üzerinde bir ilçedir.Öğretmenler açısından barınma sorunu yoktur,1+1 apartlar ve kiralık evler yeterli kadar vardır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezindedir. Ağrı il merkezine 35 km uzaklıkta olup Erzurum - Ağrı Yolu üzerindedir.
Futbol Futsal
2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması
Diğer Hususlar
Okulumuz 1963-2015 yıllarında hizmet veren EleşkirtYİBO okulunun kapatılmasından sonra hizmete başlamıştır.Okul bünyesinde pansiyon yoktur. ( Sitemizdeki bütün veriler günceldir. Son güncelleme 01.01.2024 tarihinde yapılmıştır.)