AĞRI / ELEŞKİRT - Eleşkirt Ortaokulu

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Mevlana okumaları, anlamını bul etkinliklerini ve okul panomuzu öğrencilerimizle birlikte hazırladık. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederir.

Mrt

"18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Mustafa Kemal ATATÜRK ve bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Okulumuzda düzenlenen programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

"18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü" kapsamında ilçemizde yapılan şiir yarışmasında öğrencimiz Sümeyye KAYA 1. olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ock

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU YAYIMLANDI

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Ock

Çedes, "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında okulumuza teşrif edip öğrencilerimize seminer veren Tuğba Hocamıza teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda sınıflar arası münazara etkinliği düzenlendi. Etkinliği düzenleyen Türkçe öğretmenimiz Burak Gökçe’ye ve jüri de yer alan öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.  Etkinliğimizde yer alan öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Kar Sevinci️

Mutluluk denince akla hemen kardan adam gelir️ Öğrencilerimizle günü kar topu ve şahane bir kardan adam yapımıyla renklendirdik️

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında “bu haftanın” panosunu öğrencilerimizle hazırladık

Ock

Okulumuzda öğle araları etüt çalışmaları ile değerlendiriliyor. Okul müdürümüz tarafından öğrencilerimizin ders çalışabileceği etüt sınıfları oluşturuldu.

Haz

Eleşkirt Ortaokulu'nda karne heyecanı yaşandı.Özel eğitim öğrencilerimiz karnelerini Okul Müdürü Osman KAHRAMAN'ın elinden aldılar.Ayrıca okul birincileri 5C sınıfından Kübra KAYA,6C sınıfından Tuba KÖSEDAĞ,7E sınıfından Evin KÖSEDAĞ, 8A sınıfından Hira Nur PALİTÇİ'ya karneleri ve birincilik ödülleri Okul Müdürü Osman KAHRAMAN tarafından düzenlenen törende verildi.Öğrencilerimizi tekrar tebrik ediyoruz. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

Evde eğitim gören öğrencimiz Ahmet GÖKTAŞ'ı mezun ettik.Kendisine eğitim hayatında başarılar dileriz.Yolun açık olsun Ahmet!

Haz

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Umut Yıldız tarafından okul bahçemize kurulan parkurda öğrencilerimiz spor lisesi mülakatlarına hazırlanıyor.Hocamıza emekleri için teşekkür ediyor,öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Haz

Öğrencilerimiz, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan KÖKREK'le sohbet ettiler.Çocuklarımızın kalbine dokunduğu için kendilerine teşekkür ederiz.

Haz

Resim sınıfımızın duvar boyamaları ve öğrencilerimizin çalışmalarından kareler.Turan ÇAKIR Hocamıza teşekkür eder öğrencilerimize başarılar dileriz.